Het team van VolonFaire

Een korte kennismaking met het team van VolonFaire


Marc en Danielle.jpg

Danielle Ouedraogo - van Bommel

Samen met haar man Marc verantwoordelijk voor de projecten in Ouagadougou. 

Ik ben DaniĆ«lle, Afgestudeerd richting reizen & Toerisme. Houd dan ook heel erg veel van reizen maar Limburger in hart en nieren althans dat dacht ik altijd! Na 2009 heb ik dan mijn hart verloren aan Burkina Faso! Ik ben het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en stagiaires in Ouagadougou. Ik zorg er voor dat alles goed verloopt en dat je je snel thuis voelt! Problemen, je even niet lekker voelen? Geen probleem, wij zijn er voor je!


SL378025.JPG

Marieke Briggeman

Samen met haar vriend Roland verantwoordelijk voor de projecten in Bobo Dioulasso. 

Ik werk namens VolonFaire in Bobo Dioulasso en daar ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van het vrijwilligerswerk en alle andere mogelijkheden die VolonFaire te bieden heeft. Ook hebben mijn vriend en ik samen met 2 andere vrienden een stichting opgericht in Burkina Faso. Wij organiseren culturele, sportieve en creatieve activiteiten voor kansarme kinderen, daarnaast gaan er dankzij de steun uit Nederland een aantal kinderen naar school. Het is voor mij ontzettend leuk om dit werk te doen, omdat ik graag anderen dezelfde ervaring wil bieden die ik zelf in 2008 heb kunnen op doen. Je gaat zeker geen spijt krijgen als je er voor kiest vrijwilligerswerk te gaan doen. background volonfaire